Projekt POSTANI ZAČASNI SKRBNIK MALIH MAČJIH VELIKANOV (osirotelih mačjih mladičev)

Vsako leto se v pomladnem in jesenskem času zavetišča po vsej Sloveniji soočajo s porastom števila mačk, predvsem neubogljenih osirotelih mačjih mladičev.

Kot zavetišče želimo letos širše pristopili k reševanju te problematike, zato bomo organizirali BREZPLAČNE DELAVNICE, ki jih bosta vodili naša veterinarka Mojca in prostovoljka Katja.

Delavnice bodo namenjene usposabljanju prostovoljcev za osirotele mačje mladiče-''dudarčke''. Potekajo v mesecu aprilu, maju in juniju.

Bodoči prostovoljci bodo tako na prijeten in poučen način spoznali delo z mladički, se naučili osnov njihove oskrbe in nege, pripomočke, ki jih potrebujejo za oskrbo, ter se navsezadnje povezali med seboj in si kasneje pomagali.

S pomočjo sponzorjev je izšel tudi priročnik VODNIK ZA SKRBNIKE MALIH VELIKANOV (osirotelih mačjih mladičev) z osnovnimi napotki, kako oskrbeti mačje mladiče, da odrastejo v zadovoljne mlade muce.

 

VODNIK ZA SKRBNIKE MALIH VELIKANO (osirotelih mačjih mladičev)

 

Če imate željo po novem znanju in bi se predavanja želeli udeležili nam prosim pišite na mail: zavetisce@snaga-mb.si ali mojca.grilc@snaga-mb.si

 
« Nazaj na seznam

Uradne ure

Uradne ure sprejemne pisarne:
Ponedeljek – petek:

9. do 11. ure in med 13. in 15. uro
Sobota, nedelja, prazniki ni uradnih ur

Sprehajanje psov:
pon - pet: 9:00 - 14:00
sobota: 10:00 - 13:00

Ogled živali samo po predhodni najavi:
pon. - pet.: 9:00 - 14:00
sobota: 10:00 - 13:00


Kontakt

Zavetišče za živali Maribor
Avtomobilska ulica 25, Maribor

T: 02 480 16 60
E: zavetisce.mb@snaga-mb.si


Donacije

Materialne donacije nam lahko kadarkoli predate v košarico pred vhodnimi vrati zavetišča ali v utico za glavno stavbo kjer bodo zaščitene pred morebitnimi vremenskimi vplivi.

Finančne donacije lahko nakažete na:
Snaga d.o.o.
TRR: SI56 04515-0000-175787
Koda namena: CHAR
Namen: Donacija zavetišču